Χαλκίδα: Τον έδειραν μέσα στον κόσμο – Πανικός στον Καράμπαμπα
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Τον έδειραν μέσα στον κόσμο – Πανικός στον Καράμπαμπα

Η έξαρση της βίας στην Εύβοια φαίνεται πως έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις που αναμφίβολα θα πρέπει να διερευνηθεί στην βάση της αιτίας

Θλίψη και ντροπή στην Εύβοια προκαλούν τα φαινόμενα ωμής βίας, επιθέσεων και ξυλοδαρμών που λαμβάνουν χώρα στο νησί , με πρόσφατο ενδεικτικό περιστατικό τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού στην πλατεία του Καράμπαμπα στην Χαλκίδα τη Μεγάλη Δευτέρα.

Καθώς ο νεαρός έπεσε θύμα επίθεσης στην πλατεία κοντά στο Λύκειο της Κανήθου από αγνώστους και με τα αίτια της επίθεσης να μην έχουν ακόμη εξακριβωθεί,  οι πολίτες στην περιοχή βρίσκονται υπό καθεστώς μόνιμης ανησυχίας και φόβου αφού όπως σχολιάζουν νιώθουν ανασφάλεια πλέον σε κάθε τους μετακίνηση ειδικά τις βραδινές ώρες.

Σημειώνεται πως η ταυτότητα των δραστών της επίθεσης παραμένει άγνωστη, ενώ δεν έχει γίνει κάποια σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Πέραν όμως από την ολοένα αυξανόμενη εγκληματικότητα ειδικά στην πρωτεύουσα του νησιού, η έξαρση της βίας στην Εύβοια φαίνεται πως έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις που αναμφίβολα θα πρέπει να διερευνηθεί στην βάση της αιτίας της αφού το παιδί που γρονθοκοπήθηκε είναι ένα ακόμη ενδεικτικό περιστατικό αγριότητας μετά την συγκλονιστική καταγγελία που έφερε το φως το evima.gr, για έναν 17χρονο μαθητή στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, έπεσε θύμα μου άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην τάξη.

Υπενθυμίζεται πως όπως ανέφερε μαθητής στο evima.gr, δύο αγόρια από την Γ’ Λυκείου στο τμήμα της Γεωπονίας άρχισαν να διαφωνούν στην συζήτηση με αποτέλεσμα ο ένας μαθητής να αρχίσει να βρίζει τον άλλον και να λέει πράγματα τα για την μητέρα του, στην συνέχεια άρχισαν να τσακώνονται και να πετούν πράγματα ακόμη και καρέκλες.

Ο καθηγητής μπήκε στην μέση να χωρίσει τους δύο μαθητές με αποτέλεσμα να δεχτεί και εκείνος μια καρέκλα στο κεφάλι.

Στην συνέχεια ο ένας μαθητής δάγκωσε το δάχτυλο του άλλου, με αποτέλεσμα να κοπεί το μισό και παραπάνω δάχτυλο από εκεί που αρχίζει το νύχι.

Οι καθηγητές δεν ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά πήγαν οι ίδιοι το παιδί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ύστερα ο μαθητής χρειάστηκε να πάει με την μητέρα του στην Αθήνα στο ΚΑΤ, ώστε να κάνει χειρουργείο και του κολλήσουν το δάχτυλο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr