Χατζηγιαννάκης: «Να ενισχυθεί η παιδεία στη Βόρεια Εύβοια – Κίνητρα στους νέους να παραμείνουν στον τόπο τους»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηγιαννάκης: «Να ενισχυθεί η παιδεία στη Βόρεια Εύβοια – Κίνητρα στους νέους να παραμείνουν στον τόπο τους»

Να μην γίνουν οι υποβαθμίσεις των σχολείων της Εύβοιας και να δημιουργηθεί Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στο Μαντούδι ζητάει ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Να μην γίνουν οι υποβαθμίσεις των σχολείων της Εύβοιας και να δημιουργηθεί Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στο Μαντούδι ζητάει ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να ενισχυθει η πληγεισα περιοχή της βόρειας Εύβοιας και να δοθούν τα απαραίτητα κίνητρα στους νέους για να παραμείνουν στον τόπο τους.
«Μετά την υιοθέτηση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων του τοπικού αιτήματος, για το οποίο είχαμε καταθέσει ερώτηση στις 25/7, την μοριοδότηση, δηλαδή, των μαθητών της Γ’ Λυκείου των σχολείων της Βόρειας Εύβοιας που συμμετείχαν στις πρόσφατες Πανελλήνιες Εξετάσεις, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς, περιμένουμε να προχωρήσει και στα αλλά δύο αναγκαία βήματα.
Να μην γίνουν οι σχεδιαζόμενες υποβαθμίσεις των σχολείων και να δημιουργηθεί Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στο Μαντούδι.
Η ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας περνά και μέσα από την Παιδεία.
Για τα παιδιά μας πρέπει να δημιουργηθούν οι ευνοϊκότερες συνθήκες, ώστε να μπορούν να παραμείνουν στον τόπο τους, να μην ερημώσει η Βόρεια Εύβοια».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr