Χιόνια στην Εύβοια: Νέος γύρος χιονοπτώσεων-  Άσπρισαν τα πάντα σε δευτερόλεπτα (vid)
Καιρός

Χιόνια στην Εύβοια: Νέος γύρος χιονοπτώσεων- Άσπρισαν τα πάντα σε δευτερόλεπτα (vid)

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Το δεύτερο σφοδρότερο κύμα έφτασε στην Εύβοια - Άσπρισαν τα πάντα σε δευτερόλεπτα

Τα έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Μπάρμπαρας, έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε ολόκληρη την Εύβοια.

Πολλές περιοχές του Νομού έχουν θαφτεί στο χιόνι, ωστόσο πριν από λίγο το νέο κύμα κακοκαιρίας ήρθε με άγριες διαθέσεις στο Νησί ασπρίζοντας τα πάντα ξανά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο μια νέα ισχυρή χαλαζόπτωση γέμισε το επαρχιακό δίκτυο στην περιοχή των Κριεζών.

Σπανός στο evima.gr για το νέο κύμα κακοκαιρίας: Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες

O Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπάνος μίλησε στο evima.gr, για την κατάσταση που επικρατεί στην Εύβοια, τονίζοντας πως έρχεται δύσκολη νύχτα – Έξαρση των φαινομένων με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Φάνης Σπανός, «έντονη χιονόπτωση πλήττει τη Στερεά Ελλάδα και κυρίως την Εύβοια από το βράδυ της Κυριακής. Σε διάφορα σημεία του Νομού βρίσκονται επι ποδός 170 μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για να κρατήσουν το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο είναι ανοιχτό. Ωστόσο, θερμή παράκληση στους οδηγούς να έχουν μαζί τους αλυσίδες».

Κλείνοντας ο Περιφερειάρχης, επισήμανε πως, «τις επόμενες ώρες αναμένουμε το νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα έχει έντονα φαινόμενα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ανασυντάσσουμε δυνάμεις και προετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο γύρο χιονοπτώσεων».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr