Χριστούγεννα: Ξεχάστε τα ρεβεγιόν – Τι θα ισχύσει με την απαγόρευση κυκλοφορίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστούγεννα: Ξεχάστε τα ρεβεγιόν – Τι θα ισχύσει με την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το πώς θα εορταστούν φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Δεν αλλάζουν τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας για παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το πώς θα εορταστούν φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Όπως εξήγησε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Δευτέρα αφενός δεν θα επιτρέπονται συναθροίσεις μεγαλύτερες των εννέα ατόμων στα σπίτια ενώ αφετέρου δεν θα υπάρξει επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

«Για την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχόμενων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10μμ έως τις 5πμ» είπε χαρακτηριστικά ο κ Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα ανοίξουν και τα κέντρα αισθητικής για μανικιούρ και πεντικιούρ εξηγώντας ότι αυτό αποφασίστηκε λόγω του φαινομένου της εκτεταμένης «μαύρης εργασίας» στον κλάδο που διαπιστώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και μέσω των social media.

Την ανάγκη προσοχής για τα ρεβεγιόν είχε τονίσει νωρίτερα και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να έχουμε «καμία επίσκεψη από συγγενείς και φίλους για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Του χρόνου θα έχουμε καλύτερα Χριστούγεννα.»

Είπε επίσης ότι είναι σημαντικό να μη φτάσουμε στον Ιανουάριο και δούμε τα αποτελέσματα του Δεκεμβρίου από τη διασπορά συμπληρώνοντας ότι θα ζοριστούμε και τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr