Διεκόπη η δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – Αγανάκτηση των γονιών της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεκόπη η δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – Αγανάκτηση των γονιών της

Διακοπή για τις 15 Μαρτίου αποφάσισε η έδρα στην δίκη για τη δολοφονία της Τοπαλούδη. Η απόφαση εξόργισε τους γονείς της

Σε εκ νέου διακοπή για τις 15 Μαρτίου προχώρησε η έδρα στην δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, λόγω νόσησης με κορονοϊό μίας εκ των ενόρκων αλλά και του συνηγόρου του ενός κατηγορουμένου. Η απόφαση αυτή εξόργισε την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποια φώναζε «Ντροπή» προς την έδρα.

Δεν έχει τέλος το δράμα των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη, που για μία ακόμη φορά αναγκάζονται να φύγουν άπρακτοι από το δικαστήριο, καθώς η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της κόρης τους επαναδιακόπηκε για τις 15 Μαρτίου, λόγω covid.

Όπως έγινε γνωστό στη δικαστική αίθουσα, μία ένορκος και ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλβανού κατηγορούμενου νοσούν με κορονοιό, με αποτέλεσμα να διακοπεί εκ νέου η δίκη, για τις 15 Μαρτίου.

Άγριο ξέσπασμα οργής από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ακολούθησε μετά την αναγγελία επαναδιακοπής της διαδικασίας.

«Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει covid λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω; Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο», φώναζε στο δικαστήριο η κ. Κούλα Αρμουτίδου.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για νέα διακοπή της δίκης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr