Δίκη για δολοφονία Καρολάιν: Παραιτείται από το Εφετείο και τις Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη για δολοφονία Καρολάιν: Παραιτείται από το Εφετείο και τις Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο καταδικασμένος για τον φόνο της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, ανακοίνωσε ότι σταματάει και την προσπάθειά του να μπει στο Πανεπιστήμιο

Tην απόφαση του καταδικασμένου για τον φόνο της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, να παραιτηθεί από το εφετείο αλλά και από τις Πανελλήνιες εξετάσεις ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης.

Όπως αναφέρεται στην δήλωση του δικηγόρου του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πρωταγωνιστής στο έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά, «αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους, που δεν είναι ανακοινώσιμοι, να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών».

Παράλληλα τονίζεται ότι «λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους, που δεν είναι ανακοινώσιμοι, να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr