Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση, Έφη Κακαράντζουλα -Η πρώτη εικόνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση, Έφη Κακαράντζουλα -Η πρώτη εικόνα

Ραγδαίες εξελίξεις, με την κατηγορούμενη να δίνει το «παρών» στο δικαστήριο

Έφτασε στις 09:00 ακριβώς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου συνεχίζεται η δίκη για την σοκαριστική επίθεση με βιτιόλι που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, το θύμα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου., ενώ στις 09:13 βρέθηκε στον χώρο για πρώτη φορά και η δράστις.

Φωτογραφίες της κατηγορούμενης:

vitrioli_efi__1_
vitrioli_efi__2_



Σήμερα, δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης του δικαστηρίου στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να ανέβει η Ιωάννα, η οποία με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας έχει δηλώσει ότι θα είναι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της κατέφθασε στο δικαστήριο φορώντας την προστατευτική λευκή μάσκα και εισήλθε στο κτήριο προκειμένου να οδηγηθεί στην αίθουσα που θα γίνει η δίκη.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά καθώς τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν σε απόσταση πίσω από κορδέλα οριοθέτησης. Μέσα στο δικαστήριο θα βρίσκονται ελάχιστα άτομα, συγγενείς και φίλοι της Ιωάννας Παλιοσπύρου καθώς και οι συνήγοροί της, ενώ το πλαίσιο είναι τέτοιο που στην αίθουσα θα επιτραπούν μόνον τέσσερις δημοσιογράφοι και αυτοί εκ περιτροπής ανά μισή ώρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr