Δήμος Χαλκιδεών: Καταγγελία εργαζομένων στα ΚΔΑΠ για εργασιακό εκφοβισμό – Έκτακτη συνεδρίαση του Σωματείου Εργαζομένων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Χαλκιδεών: Καταγγελία εργαζομένων στα ΚΔΑΠ για εργασιακό εκφοβισμό – Έκτακτη συνεδρίαση του Σωματείου Εργαζομένων

Έκτακτη συνεδρίαση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδεών για την καταγγελία εργαζομένων στα ΚΔΑΠ του Δήμου

Σε έκτακτη συνεδρίαση προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδεών προκειμένου να εξετάσει καταγγελία εργαζομένων στα ΚΔΑΠ του Δήμου σχετικά με εργασιακό εκφοβισμό και ανάρμοστη συμπεριφορά μέλους του Δ.Σ.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα προκειμένου να εξετάσει την καταγγελία εργαζομένων στις δομές Κ.Δ.Α.Π. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και στα αναφερόμενα σε αυτήν περί εργασιακού εκφοβισμού και ανάρμοστης συμπεριφοράς μέλους του Δ.Σ. του Σωματείου κατά αυτών.

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εργαζομένων των Κ.Δ.Α.Π. καθώς και το μέλος του σωματείου που καταγγέλθηκε.

Μετά την δημόσια δήλωση συγγνώμης του καταγγελλόμενου στους εκπροσώπους των εργαζομένων των Κ.Δ.Α.Π., παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου μας, θα θέλαμε να θεωρήσουμε το συμβάν ως άτυχο γεγονός, το οποίο αμαυρώνει το κύρος του συνδικαλιστικού μας φορέα καθώς και των Υπηρεσιών που υπηρετούμε.

Πρώτιστα εμείς οφείλουμε να είμαστε άψογοι στα καθήκοντα και στις συμπεριφορές μας διότι οι συνάδελφοι μας έχουν εμπιστευτεί και έχουμε χρέος να τιμούμε την εμπιστοσύνη τους.

Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη, αν και δεν μας αναλογεί, το Δ.Σ.  του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων ζητά συγγνώμη από τους συναδέλφους για απρεπείς συμπεριφορές μέλους του και δηλώνει ότι αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr