Διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας για το μαχαίρωμα έξω από το Εφετείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας για το μαχαίρωμα έξω από το Εφετείο

Βαρύτατες κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες για το αιματηρό περιστατικό έξω από το Εφετείο Αθηνών

Ενώπιον εισαγγελέα βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη 23/3 οι τέσσερις συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή έξω από το Εφετείο Αθηνών, κατά την οποία μαχαίρωσαν έναν νεαρό 24 ετών τον οποίο και τραυμάτισαν σοβαρά.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος και των τεσσάρων για τα εξής αδικήματα:

  • Απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού
  • Παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία
  • Παράβαση αθλητικού νόμου που αφορά σε διακεκριμένη οπλοκατοχή.
  • Διακεκριμένη διατάραξη κοινής ειρήνης

Οι συλληφθέντες στη συνέχεια παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, ενώ αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Τώρα, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την επίθεση, στο οποίο διακρίνεται το θύμα το οποίο μόλις έχουν μαχαιρώσει οι κατηγορούμενοι και το πλησιάζουν αστυνομικοί.

Το θύμα είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και άρχισε να αιμορραγεί, ενώ μία γιατρός τύλιξε το τραύμα του με το μαντήλι της μέχρι που έφτασε ο πατέρας του και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι μία ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε στο θύμα και ακόμη ένα άτομο, τραυματίζοντας τον 24χρονο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 24χρονος προέρχεται από πολύ γνωστή οικογένεια των βορείων προαστίων, καθώς ο πατέρας του είναι γνωστός επιχειρηματίας που εμπορεύεται σκάφη. Όπως ανέφερε για τον γιο του, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο τα τραύματά του είναι σοβαρά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr