Δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον 27χρονο ντελιβερά – Ξυλοκόπησε 50χρονο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον 27χρονο ντελιβερά – Ξυλοκόπησε 50χρονο

Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα άσκησε ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης στον 27χρονο ντελιβερά που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 50χρονο που του έκανε παρατήρηση.

Ο μεσήλικας έκανε παρατήρηση στον ντελιβερά γιατί κινείτο με το μηχανάκι του στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν κι ο 27χρονος γρονθοκόπησε άσχημα τον 50χρονο, που σωριάστηκε λιπόθυμος στο δρόμο.

Άμεσα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΑΧΕΠΑ, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους οικείους του θανόντα, οι οποίοι για πολλές ώρες δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί και τον αναζητούσαν. Όπως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ η ΕΡΤ, οι συγγενείς του, τον έψαχναν για περισσότερες από 5 ώρες και τελικά τον εντόπισαν στο ΑΧΕΠΑ.

Ο 50χρονος ήταν ήδη διασωληνωμένος και σε κακή κατάσταση κι όπως ισχυρίζονται οι οικείοι του, στο νοσοκομείο τους είπαν ότι η ζωή του χάθηκε λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε.

Ο θάνατος του 50χρονου επήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Σύμφωνα με το grtimes η ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ο θάνατος του 50χρονου επήλθε «λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από αναφερόμενο ξυλοδαρμό και πτώση εξ ιδίου ύψους».

Ο εισαγγελέας, του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και τον έστειλε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ο 27χρονος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του με τον δικηγόρο του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr