Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Αίτημα για διεξαγωγή της δίκης στην Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Αίτημα για διεξαγωγή της δίκης στην Αθήνα

Την πρότασή της υπέβαλε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χαρίκλεια Χοβαρδά σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Την πρότασή της υπέβαλε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χαρίκλεια Χοβαρδά σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χαρίκλεια Χοβαρδά υπέβαλε την πρόταση της για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, ωστόσο στην ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια δεν αναφέρεται το περιεχόμενο της πρότασης, παρα μόνο πως θα υποβληθεί αίτημα προκειμένου η δίκη να διεξαχθεί στην Αθήνα «για λόγους ασφαλείας των μαρτύρων κατηγορίας, των γονέων του Άλκη Καμπανού, αλλά και των ένορκων – μελών του Δικαστηρίου λόγω της εγκληματικής προσωπικότητος των δραστών και του εγκληματικού περιβάλλοντός τους».

Η ανακοίνωση 

«Σήμερα η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κυρία Χαρίκλεια Χοβαρδά υπέβαλε προς το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης την πρόταση της, η οποία αφορά ποιες κατά την εισαγγελική γνώμη πρέπει να είναι οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν στο Δικαστήριο οι δράστες της δολοφονίας εις βάρος του αείμνηστου Άλκη Καμπανού.

Ο κύριος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θα επεξεργαστούμε την εισαγγελική πρόταση και με υπόμνημα μας θα εκφράσουμε και τις δικές μας απόψεις, ώστε το Δικαστικό Συμβούλιο να αποφασίσει με κυριαρχικό τρόπο ποιο θα είναι τελικώς το κατηγορητήριο εις βάρος αυτών των δραστών.

Συγχρόνως αύριο θα υποβάλουμε προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αλλά και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κο Ισίδωρο Ντογιάκο, το αίτημα μας να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας των μαρτύρων κατηγορίας, των γονέων του Άλκη Καμπανού, αλλά και των ένορκων – μελών του Δικαστηρίου λόγω της εγκληματικής προσωπικότητος των δραστών και του εγκληματικού περιβάλλοντός τους».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr