Δολοφονία στη Ν. Φιλαδέλφεια: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή και δύο Έλληνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στη Ν. Φιλαδέλφεια: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή και δύο Έλληνες

Εξιτήριο πήρε χθες (9/8) και η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία από τραύμα στο μπράτσο.

Αναλυτικά η κατάσταση της υγείας των τραυματιών, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από το νοσοκομείο:

1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4) Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr