Δύο άτομα στην ανακρίτρια για τον βιασμό 15χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο άτομα στην ανακρίτρια για τον βιασμό 15χρονης

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ρεθύμνου αναμένεται να περάσουν δύο ακόμα άτομα τα οποία κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 15χρονης κοπέλας από το Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, με αυτούς τους δύο ολοκληρώνονται οι απολογίες όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Πέντε οι προφυλακιστέοι και άλλοι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι

Μέχρι στιγμής για την συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν προφυλακιστεί πέντε συνολικά άτομα. Πρόκειται για τον βασικό 38χρονο κατηγορούμενο, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος βρισκόταν ήδη στην φυλακή για άλλα αδικήματα και τέσσερις νεαροί άνδρες που φέρεται να κακοποίησαν την 15χρονη.

Χθες, τέσσερις άλλοι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους με την απολογία τους στην ανακρίτρια Ρεθύμνου. Στο μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έχει αφεθεί και ένας 27χρονος, επίσης από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με την κοπέλα, γεγονός που επικαλέστηκε. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όπως είναι γνωστό ήδη στην δικογραφία για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 38χρονος Πακιστανός.

Η ανώνυμη καταγγελία και οι πολύμηνες έρευνες

Αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο ότι υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Εντοπίστηκε η 15χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποίαν διαπιστώθηκε ο βιασμός της.

Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr