Έφη Κακαράντζουλα: Καρέ καρέ η άφιξη της για τη δική με το βιτριόλι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφη Κακαράντζουλα: Καρέ καρέ η άφιξη της για τη δική με το βιτριόλι

Στο Εφετείο βρέθηκε σήμερα και η δράστις Έφη Κακαράντζουλα, η οποία θα παρακολουθήσει τη διαδικασία - Έφτασε από την πλαϊνή είσοδο συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης, η δράστις Έφη Κακαράντζουλα, συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η κατηγορούμενη, η οποία έριξε βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου 2020, κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου από τη δεξιά πλευρά, ενώ η Ιωαννα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά.

Κατά τη διάρκεια των διαδικαστικών συνεννοήσεων η κατηγορούμενη κάθεται σιωπηλή στην καρέκλα της κοιτώντας ευθεία.Η δίκη αναμένεται πολύωρη και πιθανώς να μην τελειώσει σήμερα.

Η Ιωάννα θα κληθεί να περιγράψει κάθε λεπτομέρεια της αποτρόπαιας επίθεσης. Επίσης δεχθεί ερωτήσεις και από την πλευρά των δικηγόρων της ώστε να διαλευκανθούν σε κάποια σημεία της υπόθεσης που δεν έχουν διευκρινιστεί.Σε ερωτήσεις θα προχωρήσουν τόσο οι δικαστές όσο και οι ένορκοι για να αποφασίσουν επί της υπόθεσης.

Με την τελευταία τροποποίηση του ποινικού κώδικα, αν έχει τελειώσει η δίκη και ο κώδικας έχει ψηφιστεί, η κατηγορούμενη θα μείνει αντί για 5, 8 ή 9 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr