Έγινε και αυτό – Μαθητές Γυμνασίου έπαιζαν… φρουτάκια και μετά μπουνιές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε και αυτό – Μαθητές Γυμνασίου έπαιζαν… φρουτάκια και μετά μπουνιές

Βόλος: Αδιανόητα τα όσα συνέβησαν στην πρωτεύουσα της Μαγνήσιας

Ερεύνα διέταξε η Εισαγγελία του Βόλου για το επεισόδιο βίας μεταξύ τζογαδόρων μαθητών σε Γυμνάσιο.

Χθες ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωκράτης Σαβελίδης ενημέρωσε την εισαγγελία για το νέο σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας που σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της πόλης.

Όπως αποκάλυψαν τα gegonota.news, δυο μαθητές από άλλο σχολείο, εμφανίστηκαν προχθές το πρωί στο Γυμνάσιο και μάλιστα σε ώρα που πραγματοποιούνταν εκδήλωση κατά της βίας με παρούσα αστυνομικό, αναζητώντας να “τιμωρήσουν” έναν μαθητή επειδή “κάρφωσε” στον πατέρα του ότι έπαιζαν τζόγο σε ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Στο παιδί μαρτύρησε στον πατέρα του συνέβαινε γιατί αφαιρούσε χρήματα από το σπίτι. Αρχικά, υπήρξε η πληροφορία ότι στον καυγά των μαθητών βγήκε σουγιάς, όμως σύμφωνα με τα νεότερα που προέκυψαν στο πλαίσιο διαχείρισης του περιστατικού από την εκπαιδευτική κοινότητα, δεν επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη μαρτυρία.

Αυτή είναι όμως επίσης μια πληροφορία που θα εξεταστεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, ενώ μήνυση δεν κατέθεσε ο γονιός εναντίον των μαθητών που απείλησαν το παιδί του.

Ο κ. Σαβελίδης σημείωσε ότι την υπόθεση θα διαχειριστούν τα σχολεία με διακριτικότητα. Ο ίδιος επισκέφθηκε επίσης τον διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Ντιζέ και τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο για να ζητήσει βοήθεια στην προσπάθεια καταπολέμησης της σχολικής βίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr