Έγινε το πρώτο βήμα για την ανάπλαση του δημοτικού γηπέδου Αλιβερίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε το πρώτο βήμα για την ανάπλαση του δημοτικού γηπέδου Αλιβερίου

Συνάντηση Περιφέρειας-Δήμου για την παράδοση της τελικής μελέτης του έργου ανάπλασης του δημοτικού γηπέδου Αλιβερίου

Το πρώτο βήμα για την ανάπλαση του δημοτικού γηπέδου Αλιβερίου έγινε.

Η οριστική μελέτη για το έργο αναβάθμισης των αποδυτηρίων και την κατασκευή του στεγάστρου παραδόθηκε και τώρα το μόνο που μένει είναι να υπογραφεί η σύμβαση προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Ο αντιιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει σχετικά:

«Η εργασία μας για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε όλη την Εύβοια είναι συνεχής και περνά μέσα από τη στενή συνεργασία με τους συνοδοιπόρους μας στον Ά βαθμό της Αυτοδιοίκησης.

Μεταξύ πολλών σημαντικών θεμάτων που διεξοδικά συζητήσαμε στη χθεσινή μας συνάντηση μαζί με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, το Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Νίκο Μπαράκο, η παράδοση της οριστικής μελέτης για την «Αναβάθμιση αποδυτηρίων και κατασκευή στεγάστρου Δημοτικού Γηπέδου Αλιβερίου», έργο το οποίο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη εντάξει στο Τεχνικό της Πρόγραμμα με συνολικό προϋπολογισμό €140.000.

Το έργο περιλαμβάνει την αναβάθμιση των αποδυτηρίων και WC θεατών, την επισκευή της υφιστάμενης κερκίδας με πλήρη αντικατάσταση των υφιστάμενων καθισμάτων, την κατασκευή νέας μεταλλικής κερκίδας διαστάσεων 30μ.*6μ. χωρητικότητας 300 επιπλέον θέσεων, την κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου της νέας κερκίδας διαστάσεων 30μ.*7μ. με ύψος τα 8μ.και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Δρομολογούμε άμεσα τις διαδικασίες για την απαραίτητη προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, και δημοπρατούμε εντός του προσεχούς καλοκαιριού».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr