Εγκεφαλικά νεκρός 17χρονος μαθητής σε τροχαίο ατύχημα – Νοσηλεύεται για 10η μέρα στη ΜΕΘ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκεφαλικά νεκρός 17χρονος μαθητής σε τροχαίο ατύχημα – Νοσηλεύεται για 10η μέρα στη ΜΕΘ

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον 17χρονο μαθητή που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου, στην παραλιακή του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, έπειτα από 10 ημέρες παραμονής του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και ύστερα από μία σειρά εξετάσεων, οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο 17χρονος είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Για την δυσάρεστη, αυτή, εξέλιξη έχουν ενημερωθεί οι γονείς του που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Πως συνέβη το τροχαίο στο Ηράκλειο

Όλα συνέβησαν στις 2 τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου όταν στην λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου -λίγο μετά τον Καράβολα- ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 17χρονος συνοδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον μαθητή της Γ’ λυκείου, ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τον οδηγό και τον συνοδηγό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr