Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εντόπισαν DNA των δραστών -Ερευνούν κάμερες και κινητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εντόπισαν DNA των δραστών -Ερευνούν κάμερες και κινητά

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εντόπισαν DNA των δραστών -Ερευνούν κάμερες και κινητά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν.

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι αρχές φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους ίχνη DNA των δραστών, όπως ιδρώτας και τρίχες. Την ίδια ώρα αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί κάποια οχήματα, χωρίς ωστόσο να έχουν βρεθεί οι κάτοχοί τους. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και βίντεο που αποτυπώνει περαστικούς, που προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο πεδίο των ερευνών βρίσκεται και η Τράπεζα Δεδομένων, καθώς αναζητούνται στοιχεία από παλαιότερες ληστείες, ενώ υπάρχουν αιτήματα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ύποπτες επικοινωνίες το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το προφίλ των δραστών
Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο ένας από τους δράστες, ο «κοντός», είναι εκείνος που έδεσε και έπνιξε την άτυχη 20χρονη στο δωμάτιό της. Ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει περίπου 1,70μ. ύψος και είναι ευτραφής. Επίσης, φορούσε μια μπαλακλάβα που κάλυπτε όλο του το πρόσωπο, εκτός από τα μάτια.

Οσον αφορά στους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 32χρονο, σύμφωνα με τις καταθέσεις του πιλότου, ήταν ψηλοί, αδύνατοι και μαυροντυμένοι. Χαρακτηριστικό ήταν πως ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, όπως κατέθεσε ο ίδιος.

Το μεσημέρι έγινε σε κλίμα οδύνης στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν.
Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr