Έγραψαν συνθήματα για Μίχο και Τέμπη σε δικαστήρια και γραφεία της ΝΔ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγραψαν συνθήματα για Μίχο και Τέμπη σε δικαστήρια και γραφεία της ΝΔ

Τρίτη επίθεση δέχθηκαν από αγνώστους τα γραφεία της T.O. της Νέας Δημοκρατίας στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ αυτή τη φορά στόχος ήταν και τα δικαστήρια.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, οι δράστες έγραψαν με μπογιές συνθήματα εναντίον της Ν.Δ., του Μίχου για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, καθώς και για την τραγωδία στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται πως τα συγκεκριμένα γραφεία της Ν.Δ. έχουν γίνει στόχος επίθεσης και κατά το παρελθόν, στις 9 Ιουνίου του 2023, και με πιο πρόσφατη επίθεση στις 19 Φεβρουαρίου του 2024, όταν άγνωστοι είχαν σπάσει τα τζάμια.

Έγραψαν συνθήματα και στα δικαστήρια Ναυπλίου

Στα συγκεκριμένα γραφεία συστεγάζεται και η ΔΕΕΠ Αργολίδας, όπου πραγματοποιεί συσκέψεις σε τακτικά διαστήματα. Στο σημείο βρέθηκε μετά από ενημέρωση νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας, Παναγιώτης Ζαχαριάς.

Επίσης, οι άγνωστοι δράστες, δρώντας με τον ίδιο τρόπο, έβαψαν σε μεγάλη έκταση και το Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, γράφοντας τα ίδια συνθήματα. Συνεργεία έχουν αναλάβει την αποκατάσταση των φθορών και στις δύο περιπτώσεις.

Δείτε εικόνες από το studio B&G

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr