Εκχιονιστικό άνοιξε τον δρόμο σε ασθενοφόρο για να μεταφέρει παιδί στο νοσοκομείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκχιονιστικό άνοιξε τον δρόμο σε ασθενοφόρο για να μεταφέρει παιδί στο νοσοκομείο

Δραματική διακομιδή ένος παιδιού που χρειαζόταν άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έχει ντύσει στα λευκά ορεινές και ημιορεινές περιοχές στην Κρήτη, με τα σχολεία σε πολλές περιοχές να παραμένουν κλειστά την Τρίτη 7/2 και κάποια και σήμερα Τετάρτη 8/2.

Οι βασικές οδικές αρτηρίες του νησιού είναι ανοιχτές, ωστόσο οι ορεινές περιοχές έχουν προβλήματα και απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου μάλιστα το ασθενοφόρο όταν χρειάστηκε να μεταβεί να παραλάβει παιδί που έχρηζε μεταφοράς σε νοσοκομείο κατάφερε να φτάσει με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2023, όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χρειάστηκε να περάσει από το ορεινό Σελί Αμπέλου του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, για να παραλάβει ένα παιδί προσχολικής ηλικίας, το οποίο έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο καθώς υπέστη έγκαυμα από ρόφημα στο πρόσωπο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ χρειάστηκαν τη συνδρομή εκχιονιστικού για να ανοίγει τον δρόμο και να προσεγγίζει σιγά σιγά στην περιοχή, καθώς σε κάποια σημεία το χιόνι ξεπερνούσε ακόμη και το 1,5 μέτρο.

Αφού έφτασαν το μετέφεραν με ασφάλεια στο νοσοκομείο παρά την επικινδυνότητα του δρόμου,

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr