Έκτακτο Εύβοια: Κλείνουν τον δρόμο οι επαγγελματίες της Ερέτριας- Διαμαρτυρία για την εγκατάσταση μεταναστών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο Εύβοια: Κλείνουν τον δρόμο οι επαγγελματίες της Ερέτριας- Διαμαρτυρία για την εγκατάσταση μεταναστών

Στους δρόμους βγαίνουν την Κυριακή οι έμποροι της Ερέτριας μετά την απόφαση να εγκατασταθούν μετανάστες ξανά σε ξενοδοχείο της Ερέτριας.

Διαβάστε τι αναφέρουν σε ανακοίνωση

Αύριο στις 8:45 στο ύψος του Θέαλου θα κλείσει ο δρόμος για 15 λεπτά ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους πρόσφυγες που πάνε να βάλουν στο ξενοδοχείο grand blue.Μετά θα ακολουθήσει κλείσιμο των δρόμων γύρω απο το ξενοδοχείο. Στο πλευρό μας ο Δήμαρχος, η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής και του δημοτικού Συμβουλίου καθώς και η περιφέρεια. Καλούμε τους πολίτες να είμαστε όλοι εκεί.
Είναι καθήκον μας να σώσουμε τον τόπο μας.
Είδαμε και στην περίπτωση του “Στεφανία” οι επιστολές και οι ανακοινώσεις σε αρμόδιους δεν έπιασε και δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ο Δήμος μας να έχει γύρω στους 500 ήδη μετανάστες ενώ με βάση πληθυσμού θα έπρεπε να έχουμε γύρω στους 130. Άρα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση.
Το να αφήσουμε να μπουν στο ξενοδοχείο άλλοι 200 για 4 με 5 μήνες και όχι για 2 μήνες όπως λένε από το ξενοδοχείο (που οι 200 είναι για αύριο και άλλοι 200 σχεδόν μέχρι τέλος του άλλου μήνα) εκεί παμε για ένα ποσοστό πολύ μεγαλύτερο απ όσο μας αναλογεί σαν δήμος.
Οι 500 θα γίνουν 700 και οι 700 θα γίνουν 1000 αν αναλογιστεί κανείς ότι λόγω covid θα ακολουθήσουν κι άλλες ξενοδοχειακές μονάδες αν δουν ότι δεν αντιδρούμε. Το χρήμα είναι γλυκό….. !!! Ας προφυλάξουμε το τόπο μας.

Προσοχή:Επειδή θα υπάρξει συνωστισμός ας πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις με μάσκες και να κρατάμε τις αποστάσεις.

Μένουμε ασφαλείς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr