Ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα που εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα που εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η γυναίκα που εισέβαλε σε σχολείο και απειλούσε να μαχαιρώσει παιδιά
Ελεύθερη αφέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η γυναίκα που το μεσημέρι της ίδιας μέρας εισέβαλε στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου απειλώντας ότι θα μαχαιρώσει μαθητές.

Η γυναίκα, υπήκοος Αλβανίας, μητέρα δύο παιδιών και διαζευγμένη, εξετάστηκε από γιατρούς της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και κρίθηκε ότι δεν χρήζει περιορισμού στην Κλινική.

Μετά από αυτή την εξέλιξη με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και για απειλή.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Η ίδια η 42χρονη φέρεται να ισχυρίζεται ότι είχε επάνω της μαχαίρι για λόγους αυτοπροστασίας.

Υποστηρίζει ότι παρέα μαθητών την κορόιδευε και τη χλεύαζε το πρωί της Παρασκευής, όταν περνούσε από το σχολείο για να πάει στην εργασία της, ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια αυτό έχει ξανα συμβεί και στην ίδια αλλά και στον γιο της.

Το επεισόδιο επαναλήφθηκε το μεσημέρι που επέστρεφε σπίτι της και τότε μπήκε στο σχολείο για να ενημερωθεί τα στοιχεία των μαθητών και να καταθέσει εναντίον τους μήνυση. Για το μαχαίρι ανέφερε πως, επειδή φοβόταν, είχε πάρει μαζί της κουζινομάχαιρο από οικία, όπου εργαζόταν νωρίτερα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr