Ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο-βιαστή της κόρης του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο-βιαστή της κόρης του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 50χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας που συγκλόνισε τον Βόλο.

Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Στον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός, και όπως έγινε γνωστό θα διαμείνει στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το thenewspaper.gr.

Ο 50χρονος πέρασε σήμερα την πόρτα του εισαγγελέα, συνοδευόμενος από τους συνήγορους υπεράσπισης του, Αλέξη Κούγια και Μιχάλη Βασιλικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας διαφώνησαν.

Νωρίτερα, ο 50χρονος είχε φτάσει στα δικαστήρια Βόλου σε ήρεμη κατάσταση και χωρίς να κρύβει το πρόσωπό του.

Βίαζε την κόρη του 50χρονου για 9 χρόνια

Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος βίαζε την κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 μέχρι 18 ετών, ενώ παράλληλα την εκβίαζε για να του δίνει χρήματα.

Η πλευρά του 50χρονου ζητά από τον ανακριτή να βρεθούν και να κατασχεθούν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και να γίνει έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος και τις εφαρμογές επικοινωνίας, καθώς θεωρούν ότι ο 33χρονος προέβαινε σε παρόμοιους βιασμούς και οικονομικούς εκβιασμούς και σε άλλα κορίτσια.

Ο ίδιος, παρότι ήταν άνεργος, φαίνεται να μην έχει οικονομικά προβλήματα, κάτι που δημιουργεί υποψίες για εκβιασμούς σε βάρος κοριτσιών με την απειλή διαπόμπευσής τους.

Τα απλήρωτα ενοίκια έφεραν στο φως τους βιασμούς -«Θόλωσε» ο πατέρας και έστησε ενέδρα θανάτου στον 33χρονο
Θόλωσε όταν έμαθε για τους βιασμούς της κόρης του, υποστηρίζει ο 50χρονος που σκότωσε τον φερόμενο βιαστή της κόρης του στον Βόλο, σε ενέδρα που του έστησε.

«Εγώ της έδινα -της κόρης μου- χρήματα για να πληρώνει το ενοίκιό της. Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης της κόρης μου και μου είπε ότι του χρωστούσε ενοίκια. Έτσι κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μίλησα με το παιδί, για να δω τι συμβαίνει. Άρχισε να κλαίει και μου είπε όσα ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Με όσα άκουσα, θόλωσα. Δεν άντεξα, δεν μπορούσα να δεχτώ ότι κατέστρεψε το κορίτσι μου».

Με αυτά τα λόγια φέρεται ο 50χρονος άνδρας στον Βόλο που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του, βάσει των όσων του αποκάλυψε η 18χρονη, να περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς οδηγήθηκε στη δολοφονία του 33χρονου κουνιάδου του.

«Αν μιλήσεις, θα πάθεις κακό»

Ο 33χρονος φέρεται να απειλούσε το 18χρονο -σήμερα- κορίτσι, λέγοντάς του «αν μιλήσεις, θα πάθεις κακό».

Έτσι, για περίπου εννέα χρόνια η κόρη του 50χρονου από τον πρώτο του γάμο βίωνε τον εφιάλτη της, χωρίς όμως να τολμά να αποκαλύψει όσα συνέβαιναν.

Στο σπίτι της γιαγιάς βίαζε την κοπέλα ο 33χρονος

Οι βιασμοί της κοπέλας φέρονται να γίνονταν στο σπίτι της γιαγιάς, εκεί όπου είχε άνετη πρόσβαση ο 33χρονος φερόμενος βιαστής και παράλληλα θύμα της δολοφονίας.

Ο 33χρονος φέρεται να κατάφερνε να απομονώνει το ανήλικο τότε κορίτσι, καθώς οι βιασμοί φέρονται να ξεκίνησαν όταν εκείνη βρισκόταν στην ηλικία των 9 ετών, ενώ ο βιαστής βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του.

Οι απειλές

Μάλιστα, βίντεο αλλά και μηνύματα που φέρεται να λάμβανε η 18χρονη ως απειλές προκειμένου να του δίνει χρήματα βρίσκονται στα χέρια των Αρχών.

Οι εκβιασμοί, σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ξεκίνησαν όταν το κορίτσι έφυγε για να σπουδάσει. «Θα τα δημοσιεύσω και θα τα δουν όλοι», φέρεται να της έλεγε.

Πώς η 18χρονη έσπασε τη σιωπή της

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεράσει η 18χρονη τους φόβους και τους ενδοιασμούς της και να καταφέρει να σπάσει τη σιωπή της διαδραμάτισαν ο πατέρας της και οι αδελφές της, που την έπεισαν να μιλήσει.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr