Έλενα Παπαρίζου: Για ποιο λόγο βρέθηκε στην Ευελπίδων η τραγουδίστρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Παπαρίζου: Για ποιο λόγο βρέθηκε στην Ευελπίδων η τραγουδίστρια

Στην Ευελπίδων η Έλενα Παπαρίζου καθώς συνεχίζεται η διαμάχη με τον τέως σύντροφό της

Στην Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου η Έλενα Παπαρίζου, καθώς συνεχίζεται η διαμάχη με τον τέως σύντροφό της Τονυ Μαυρίδη.

Οι συγκεντρωμένοι σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχαν μια έκπληξη. Γύρω στις 10 το πρωί είδαν να καταφτάνει στον χώρο η Έλενα Παπαρίζου, η οποία κατευθύνθηκε στο κτίριο 12, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Η γνωστή τραγουδίστρια και αιώνιο «Number 1» στις καρδιές των Ελλήνων έμοιαζε κουρασμένη και από το πρόσωπό της απουσίαζε το γνωστό χαμόγελό της, που την κάνει τόσο προσιτή και αγαπητή.

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που παραβρίσκονται καθημερινά στα δικαστήρια, η Έλενα Παπαρίζου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον τέως σύντροφο και μάνατζέρ της Τόνυ Μαυρίδηεξήγησε πως πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό, μια υπόθεση που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Οι δρόμοι της τραγουδίστριας και του Τόνυ Μαυρίδη χώρισαν λίγα χρόνια μετά από τη νίκη της στη Eurovision.

Ο χωρισμός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως «φιλικός», με τον Τόνυ Μαυρίδη σε συνεντεύξεις του να μιλάει για την πρώην σύντροφό του με απαξιωτικά σχόλια, ενώ μάλιστα έκανε «αποκαλύψεις» για την κοινή ζωή τους, καθόλου κολακευτικές.

Αυτή ήταν η αιτία η Έλενα Παπαρίζου να τον μηνύσει για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση σε μια υπόθεση που τραβάει χρόνια.

Μέχρι τη στιγμή που κατέγραψε η κάμερα της «Super Κατερίνας» ο Τόνυ Μαυρίδης δεν είχε δώσει σημεία ζωής στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr