Ένταση στη Ν. Σμύρνη – ΕΛΑΣ: Κατασχέσαμε βόμβες μολότοφ – Συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες – Σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση στη Ν. Σμύρνη – ΕΛΑΣ: Κατασχέσαμε βόμβες μολότοφ – Συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες – Σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός

Τραυματίας αστυνομικός από κουκουλοφόρους

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται σήμερα στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας, έχουν μέχρι στιγμής κατασχεθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις μολότοφ, ενώ συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες, όπως φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ενταση επικρατεί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης καθώς ένα κομμάτι της πορείας διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής επιχειρούν να προσεγγίσουν το ΑΤ της περιοχής.

Στην περιοχή η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική καθώς έχουν πέσει δεκάδες μολότοφ ενώ η ΕΛΑΣ κάνει χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Ομάδα κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από το κυρίως σώμα της συγκέντρωσης και άρχισαν να πετούν πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών που σχημάτιζαν κλοιό ασφαλείας γύρω από το ΑΤ της Ν. Σμύρνης.

Οι κουκουλοφόροι χτυπούσαν αστυνομικό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha και πρόκειται για αστυνομικό της ομάδας δέλτα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr