ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα παιδιού: Κλείνει αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου η πλατφόρμα προσωρινά

Κλείνει προσωρινά αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου η πλατφόρμα αιτήσεων για το επίδομα παιδιού
Επίδομα παιδιού: Κλείνει αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου η πλατφόρμα προσωρινά
Κλειστή θα παραμείνει από αύριο 6 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 και για ένα μικρό χρονικό διάστημα η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21- Επιδομα Παιδιού, κάτι που συμβαίνει πάντα πριν από κάθε πληρωμή.

Έτσι, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μαΐου του 2022.

Η δεύτερη δόση του επιδόματος έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαΐου ωστόσο τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαΐου

Μέχρι την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος του τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2021.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους, ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/ προκειμένου να διαβάσουν τις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το Επίδομα Παιδιού.

Παράλληλα και για περαιτέρω διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν εδώ τις πλέον χρήσιμες ερωτήσεις για τη συμπλήρωση της αίτησής τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ