Επιμελητήριο Εύβοιας: Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμελητήριο Εύβοιας: Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας

Το ευχαριστώ του προέδρου και των μελών του Επιμελητηρίου Ευβοίας στα Επιμελητήρια όλης της χώρας για την άμεση ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Γιάννης Γεροντίτης και τα Μέλη του ΔΣ, απευθύνουν ένα θερμό ευχαριστώ, σε όλα τα Μέλη του, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη επιχείρηση, στα Επιμελητήρια όλης της χώρας και σε κάθε Φορέα για την συγκινητική, σε ευρύτητα και αμεσότητα, προσφορά και ανταπόκριση τους, στο κάλεσμα του Φορέα για την συλλογή και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας.

Το Σάββατο 14 Αυγούστου 2 φορτηγά μετέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στο Γυμνάσιο Λίμνης, κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας, κ. Γεώργιο Τσαπουρνιώτη και σχετικής συνεννόησης με τον Αντιδήμαρχο κ. Άγγελο Κωνσταντινάκη.

Την αποστολή συνόδευσαν ο κ. Χρήστος Παύλου Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου και ο κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ (Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας).

Το Επιμελητήριο απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κ. πρώην Αντιπρόεδρο του, κ. Δημήτρη Κωνσταντίνου για την καταλυτική συμβολή του στην προσωρινή αποθήκευση των ανωτέρω ειδών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr