Επιμελητήριο Ευβοίας: Δείτε το νέο κινηματογραφικού σποτ για την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμελητήριο Ευβοίας: Δείτε το νέο κινηματογραφικού σποτ για την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας

Αυτή είναι η νέα καμπάνια έμπνευσης και κινητοποίησης  με την δημιουργία ενός "κινηματογραφικού σποτ" του Επιμελητήριου Ευβοίας

Το Επιμελητήριο Ευβοίας στα πλαίσια της αρωγής των επιχειρηματιών που πλήττονται από τις επιπτώσεις που επέφεραν οι πρόσφατες πυρκαγιές στη βόρεια Εύβοια, πραγματοποιεί καμπάνια έμπνευσης και κινητοποίησης  με την δημιουργία ενός “κινηματογραφικού σποτ” με κύριο γνώρισμα και βασικό κορμό την “ελπίδα” για το μέλλον με το hashtag #hopeforvoriaevia.

Σκοπός είναι να ενεργοποιήσει την ελπίδα όλων, κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών.

Έχοντας ως κριτήριο την ανθρωποκεντρική προσέγγιση μέσα από την οποία παρουσιάζεται η περιοχή, το video τροφοδοτεί με συναισθήματα την καρδιά των επισκεπτών και  μεταφέρει μηνύματα στη λογική τους.

“Η ελπίδα ζει ανάμεσα μας, ας σπείρουμε τους καρπούς της στην Βόρεια Εύβοια

Η Βόρεια Εύβοια εκτός των άλλων αποτελεί βασικό τουριστικό πνεύμονα για την Ελλάδα και η ομορφιά που προσφέρει το φυσικό τοπίο της περιοχής αναδύεται μέσα από την εμπειρία των επισκεπτών της, που ζουν εμπειρίες πλούσιες σε συναίσθημα, ελπιδοφόρα μηνύματα καθώς και εικόνες.

Τα μέρη που παρουσιάζονται δε χάθηκαν. Είναι ακόμη ενεργά όσο ενεργή είναι και η ελπίδα των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής για μία καλύτερη εκδοχή της που περιλαμβάνει συνοχή, συντονισμό και ενεργοποίηση.

Η αισιόδοξη πλευρά της ζωής δίνει κίνητρο δημιουργίας και αυτό προσφέρει το Επιμελητήριο Ευβοίας μέσα από το νέο βίντεο της καμπάνιας υποστήριξης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Έχοντας προσανατολισμό και έναυσμα τη σπίθα που καίει στις καρδιές των επιχειρηματιών για δημιουργία, ανάπτυξη και εξέλιξη δημιουργήσαμε μία καμπάνια ενεργοποίησης όλων, ώστε να ωθήσει ως μοχλός ανάπτυξης την κινητοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της οποίας αποτελούν σημαντικό μέρος οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής προς ένα καλύτερο μέλλον.”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr