Επιμελητήριο Εύβοιας: Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Σαρδέλας στη Χαλκίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμελητήριο Εύβοιας: Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Σαρδέλας στη Χαλκίδα

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Γιορτή Σαρδέλας που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Εύβοιας
Το Επιμελητήριο Εύβοιας, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΣΑΜΕΕ), η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας, το Σωματείο Ιχθυέμπορων και Επιχειρήσεων Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας «Ο Ευβοϊκός», το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης – Αναψυχής – Ψυχαγωγίας Ν. Εύβοιας «Ξένιος Ζευς» και το Σωματείο Αρτοποιών Εύβοιας, στάθηκαν αρωγοί στην εκδήλωση «Γιορτή Σαρδέλας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου στη Χαλκίδα.
Η εκδήλωση που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και κατακλίστηκε από πλήθος κόσμου και επισκέπτες της πόλης που έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, συνδιοργανώθηκε – υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και το Σωματείο Ιχθυέμπορων και Επιχειρήσεων Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας «Ο Ευβοϊκός».
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαΐδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας και Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλης Κούκουζας, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Γαλάνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΝΕ κ. Χαράλαμπος Μανιάτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Κ.Α.Α. κ. Απόστολος Αποστολάκος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιχθυέμπορων και Επιχειρήσεων Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας «Ο Ευβοϊκός» κ. Παύλος Δημητριάδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου «Ξένιος Ζευς» κ. Βασίλης Ευθυμίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν διάφορες πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις καθώς και διαγωνισμός μαγειρικής της σαρδέλας, με την παρουσία του executive chef Αλέξανδρου Παπανδρέου αλλά και του γνωστού ηθοποιού και Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής κ. Χάρη Ρώμα, ο οποίος θέλησε και τιμής ένεκεν, αποτέλεσε ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού.
Στόχος όλων των συμμετεχόντων Φορέων και επιχειρήσεων, ήταν η ανάδειξη της παγκόσμιας υπεροχής της ευβοϊκής σαρδέλας ως μιας εξαιρετικά γευστικής και ωφέλιμης διατροφικής επιλογής καθώς επίσης η ανάδειξη της Εύβοιας ως μία από τις κύριες περιοχές παραγωγής και εξαγωγής της.
Ψυχή της διοργάνωσης ήταν ο κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος – Μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ συμβάλλοντας τα μέγιστα ως υπεύθυνος για την οργάνωση και διεκπεραίωση των ενεργειών υλοποίησης της.
Από πλευράς της διοίκησης του Επιμελητηρίου παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Βασίλης Βαρελάς Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, ο κ. Χρήστος Παύλου Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, ο κ. Αντώνης Νταβαρίας Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών, η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη εκπρόσωπος στην ΚΕΕΕ και στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας.
Παρευρέθηκε επίσης και ο κ. Ηλίας Θαλάσσης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr