Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας πραγματοποίησε, την Τετάρτη 04-11-2020, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ Κλιάρης Θεόδωρος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Κλάδου Α΄ Υποναύαρχο Λ.Σ –ΕΛ.ΑΚΤ. Καραγιώργο Γεώργιο και τον Επικεφαλής Υ.Ο.Θ.Ε.Πλοίαρχο Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Χριστιανό Γεώργιο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Χαλκίδας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Φλουρή Κωνσταντίνο, καθώς και με στελέχη της αναφερόμενης Λιμενικής Αρχής.

Επίσης ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ.  Εύβοιας – Βοιωτίας – Ν.Α. Φθιώτιδας Πλωτάρχη Λ.Σ. Δανίκα Σωτήριο όπου τέθηκαν θέματα που αφορούν το Προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , τις ελλείψεις σε Προσωπικό και  Επιχειρησιακά Μέσα.

Ο  κ. Αρχηγός εξέφρασε την ικανοποίησή του και συνεχάρη τον Προϊστάμενο και το Προσωπικό τήςΛιμενικής Αρχής για το έργο που επιτελούν παρά τις ελλείψεις και τις αντιξοότητες.

Αναφέρθηκε εκτενώς σε διατάξεις και μέτρα που υλοποιήθηκαν από την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, τα οποία βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας του Προσωπικού Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. και ενισχύουν την επιχειρησιακή ικανότητα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Έδωσε οδηγίες και ζήτησε από το Προσωπικό να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος σε όλους τους τομείς ευθύνης.

Διέταξε την πιστή εφαρμογή και την λήψη κάθε πρόσφορου μέτρου από όλους για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού covid 19 .

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr