Επιτεύχθηκε το 1ο Ευρωπαϊκό Έργο για την Ομάδα Διάσωσης – S.A.R-312
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτεύχθηκε το 1ο Ευρωπαϊκό Έργο για την Ομάδα Διάσωσης – S.A.R-312

Η ομάδα θα συμμετέχει σε αυτό το τόσο μεγάλο και σημαντικό έργο της Πολιτικής Προστασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης !
Επιτεύχθηκε το 1ο Ευρωπαϊκό Έργο για την Ομάδα Διάσωσης – S.A.R-312 . H πρώτη Ευρωπαϊκή πλατφόρμα εκπαίδευσης και ανταλλαγής γνώσεων για τους πρώτους αποκριτές και εκπαιδευτικά εργαλεία για την ευαισθητοποίηση και ετοιμότητα των μαθητών και των πολιτών έναντι φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών και κινδύνων.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα θα συμμετέχει σε αυτό το τόσο μεγάλο και σημαντικό έργο της Πολιτικής Προστασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης !

Στόχος του RESISTANT είναι να δημιουργήσει την πρώτη Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Κατάρτισης Κρίσεων για να εκπαιδεύσει τους πρώτους αποκριτές μέσω τριπλής ολοκληρωμένης εκπαίδευσης:

εκπαιδευτική κατάρτιση με τις τελευταίες τεχνολογικές γνώσεις στον τομέα της ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων για τον χαρακτηρισμό των κινδύνων και των συναφών κινδύνων,
επιχειρησιακή κατάρτιση σε μακέτα μεταφορά πραγματικής κλίμακας και καινοτόμα εκπαίδευση εικονικής πραγματικότητας που αναπαράγει ολόκληρα τα σενάρια ατυχημάτων,
τις στρατηγικές και τις τακτικές παρέμβασης, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της αλυσίδας διοίκησης και επικοινωνίας μεταξύ όλων των μελών της πρώτης ομάδας αποκριτών, των διευθυντών εγκαταστάσεων και του κοινού (π.χ. εθελοντές πυροσβέστες, μαθητές, άτομα με αναπηρία).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr