«Επιτέλους τον σκότωσα», είπε ο 68χρονος μετά τη χαριστική βολή στον παρκαδόρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Επιτέλους τον σκότωσα», είπε ο 68χρονος μετά τη χαριστική βολή στον παρκαδόρο

Σοκ και παγωμάρα στο πανελλήνιο προκάλεσε η δολοφονία χθες ενός νέου ανθρώπου, 39 ετών στον Πειραιά, εν ώρα εργασίας από 69χρονο γείτονα της επιχείρησης όπου εργαζόταν.

Ο 39χρονος με καταγωγή από την Αλβανία πατέρας τριών μικρών παιδιών εργαζόταν τα τελευταία 2,5 χρόνια στο πάρκινγκ της οδού Μεταξά στον Πειραιά.

Ο 69χρονος δολοφόνος είναι ένοικος διπλανής πολυκατοικίας, γνωστός κατά μαρτυρίες στη γειτονιά για τις προστριβές που είχε με καταστηματάρχες της περιοχής. Μια από τις προστριβές του και αυτή με την επιχείρηση πάρκινγκ όπου εργαζόταν ο 39χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριζε ότι τον ενοχλούσαν τα αυτοκίνητα ατο πεζοδρόμιο.

Χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 68χρονος κατέβηκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ, όπου πυροβόλησε δύο φορές τον 39χρονο. Κατά πληροφορίες, μία στον κορμό και μία στο κεφάλι, χαριστική βολή. «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα» φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες που προκαλούν ανατριχίλα, αφού τον είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ.

Ο 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, πατέρας τριών μικρών παιδιών, διακομίστηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Ο 68χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον παρκαδόρο συνελήφθη στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου κατέφυγε μετά τη δολοφονία, και παραδέχθηκε την πράξη του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Με έβριζε, με έφτυνε, ενώ εγώ του ζητούσα να μη βάζει τα αμάξια εκεί. Σήμερα δεν πήγαινε άλλο».

Και παρά το «επιτέλους τον τελείωσα» μετά τη δολοφονία στη συνέχεια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «δεν ήθελα να καταλήξει έτσι!».

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», φέρεται να είπε συγκεκριμένα.

Το βίντεο της στυγερής, εν ψυχρώ δολοφονίας

Η στιγμή της δολοφονίας από τον 68χρονο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής. Μια εν ψυχρώ δολοφονία και ένας νέος άνθρωπος νεκρός.

Στο βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα δεξιά από το πεζοδρόμιο ο δράστης να σημαδεύει τον 39χρονο υπάλληλο, ο οποίος στεκόταν στο οδόστρωμα, μπροστά από ένα ΙΧ.

Αφού τον ξάπλωσε στο έδαφος ο δράστης, τον κοίταξε για μερικά δευτερόλεπτα και για να σιγουρευτεί πως τον σκότωσε, του έριξε και μία δεύτερη σφαίρα στο κεφάλι (έβαλε μάλιστα και το σκόπευτρο στο μάτι του για να σιγουρευτεί ότι θα σημαδέψει ακριβώς εκεί που θέλει) και αποχώρησε από το σημείο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 69χρονος

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά μετήχθη σήμερα το πρωί ο 69χρονος δολοφόνος προκειμένου να απολογηθεί.

Λίγο μετά τις 9:30, ο δράστης έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και χωρίς να συνοδεύεται από δικηγόρο, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή, από όπου ζήτησε και έλαβε τελικά προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr