Επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 12χρονο – Τον έσωσε ο πατέρας του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 12χρονο – Τον έσωσε ο πατέρας του

Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε ένα 12χρονο έξω από το σπίτι του στον Αλμυρό Βόλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.

Ο 12χρονος μαθητής του δημοτικού βγήκε για να παίξει και μόλις άνοιξε την εξώπορτα του σπιτιού του, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Αλμυρού, βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα αδέσποτα, τα οποία του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να του σκίζουν τη φόρμα, με το παιδί σε κατάσταση σοκ να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.

Για καλή του τύχη ο πατέρας του βρισκόταν στην αυλή. Αμέσως έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Απομάκρυνε τα αγριεμένα σκυλιά, πριν η κατάσταση ξεφύγει τελείως. Μαζί με τη σύζυγό του μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Είχε αμυχές στα πόδια και το κεφάλι. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν τα αδέσποτα να τον δαγκώσουν. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο 12χρονος αναχώρησε με τους γονείς του για το σπίτι του.

Μήνυση κατά του δήμου κατέθεσαν οι γονείς του 12χρονου στο Βόλο
Το παιδί ακόμη και χθες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήταν τρομαγμένος, όπως ανέφερε η μητέρα του στο ίδιο μέσο.

Χθες το απόγευμα οι γονείς του μετέβησαν στο ΑΤ Αλμυρού, όπου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του δήμου, με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν.

Τα αδέσποτα στον δήμο Αλμυρού έχουν καταστεί ο φόβος και ο τρόμος για μικρούς και μεγάλους, ενώ αρκετές φορές το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας έχουν κληθεί να περιθάλψουν άτομα κάθε ηλικίας, τα οποία τραυματίστηκαν από επιθέσεις τετράποδων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr