Έρχεται στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος 2023

Με ποιους θεσμικούς παράγοντες θα συναντηθεί

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά για επίσημη επίσκεψη, η δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια η οποία κατά τον σχετικό διαγωνισμό ομορφιάς στέφθηκε Μις Υφήλιος 2023 . Πρόκειται για την 23χρονη Σέινις Παλάσιος (Sheynnis Palacios), πολίτη Νικαράγουα, η οποία από το Σάββατο 18 έως και την Τρίτη 21.05 θα βρίσκεται στη χώρα μας.

Η 23χρονη καλλονή θα επισκεφτεί την Ακρόπολη Αθηνών και το Μουσείο της, θα δει από κοντά τον Παρθενώνα και θα ξεναγηθεί στις αττικές αρχαιότητες. Θα επισκεφθεί επίσης την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με την οποία θα συζητήσει για την παγκόσμια περιοδεία της και θα ενημερωθεί για τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. Θα ξεναγηθεί, εξάλλου, στη Βουλή των Ελλήνων με τη μέριμνα του Προέδρου της Κωνσταντίνου Τασούλα. Η κ. Παλάσιος θα ξεναγηθεί τέλος στον Ισθμό της Κορίνθου και στο Λουτράκι Κορινθίας, όπου και θα επισκεφτεί τον αρχαίο Ναό της θεάς Ήρας.

Σεΐνις Παλάσιος - Μις Υφήλιος

Προς τιμήν της θα παρατεθούν δύο γεύματα. Το πρώτο θα είναι ένα Dinner Gala όπου θα έχουν την ευκαιρία να την θαυμάσουν εκπρόσωποι των ελληνικών ΜΜΕ και του κοινού. Το δεύτερο γεύμα θα περιλαμβάνει 120 προσωπικότητες από την Ελλάδα και από όλους τους χώρους και θα παρατεθεί στην Λέσχη αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΑΔ) Αθηνών, στην οδό Ρηγίλλης στην περιοχή των Ανακτόρων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr