Έρευνα ΕΛΑΣ για σοβαρό τροχαίο με ποδηλάτη- Όσοι γνωρίζουν κάτι να απευθυνθούν στις αρχές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα ΕΛΑΣ για σοβαρό τροχαίο με ποδηλάτη- Όσοι γνωρίζουν κάτι να απευθυνθούν στις αρχές

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το σοβαρό τροχαίο με τον ποδηλάτη, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209-058-059.

Πληροφορίες σχετικά με τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα που οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό ποδηλάτη αγνώστων στοιχείων επιδιώκει να συλλέξει η Τροχαία Αττικής ζητώντας από πολίτες που γνωρίζουν ή τυχόν ήταν μάρτυρες σε αυτό, να σπεύσουν στις αρχές.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, την 15.07.2022 και περί ώρα 00:05΄, επί της οδού Ευφρονίου (κατεύθυνση προς Ριζάρη), στο ύψος της συμβολής με την οδό Σπύρου Μερκούρη, περιοχής Δήμου Αθηναίων, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο τραυματίσθηκε σοβαρά, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας άνδρας οδηγός ποδηλάτου, κατόπιν σύγκρουσης με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο ανωτέρω παθών εκτιμάται ότι είναι ηλικίας άνω των 30 ετών και κατά την ώρα του τροχαίου ατυχήματος κινούνταν με ποδήλατο χρώματος μαύρου/γκρι/πράσινου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του ανωτέρω παθόντα, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209-058-059.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr