«Euroferry Olympia»: Ελληναςο νεκρός στην Κέρκυρα – Αναγνωρίστηκε από τους οικείους του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Euroferry Olympia»: Ελληναςο νεκρός στην Κέρκυρα – Αναγνωρίστηκε από τους οικείους του

58χρονος Έλληνας είναι ο οδηγός που ανασύρθηκε νεκρός από το μοιραίο πλοίο το απόγευμα της Κυριακής

Νεκρός εντοπίστηκε ένας από τους αγνοούμενους του πλοίου Euroferry Olympia. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αναγνώρισης και όπως έγινε γνωστό πρόκειται για Έλληνα.

Νωρίτερα, η πυροσβεστική είχε ανακοινώσει ότι «σορός άνδρα ανασύρθηκε από στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος στο Euroferry Olympia. Συνεχίζονται οι ενέργειες έρευνας και διάσωσης».

Η σορός αναγνωρίστηκε από τους οικείους του και πρόκειται για 58χρονο Έλληνα, που εγκλωβίστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο, στην καμπίνα του φορτηγού του.

Ομάδες διάσωσης της ιδιωτικής εταιρίας που συνεργάζεται με την πλοιοκτήτρια εταιρεία Grimaldi, καθώς και Έλληνες διασώστες έχουν ανέβει στο πλοίο και προσπαθούν να εντοπίσουν τους υπόλοιπους αγνοούμενους.

Μετά τη διάσωση του 21χρονου Λευκορώσου νωρίτερα σήμερα, έχουν αναπτερωθεί οι ελπίδες για τον εντοπισμό και τη διάσωση περισσότερων αγνοουμένων, των οποίων ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στους 11, μετά την ασφαλή απομάκρυνση του Λευκορώσου.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος φέρεται να είπε στην ομάδα διάσωσης ότι άκουγε τις φωνές άλλων επιβατών, όχι όμως τις τελευταίες ώρες πριν τη διάσωσή του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr