Εύβοια: Αγανακτισμένοι πολίτες για παραβιάσεις του ΚΟΚ από εφήβους με πατίνια- «Κάντε κάτι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Αγανακτισμένοι πολίτες για παραβιάσεις του ΚΟΚ από εφήβους με πατίνια- «Κάντε κάτι»

Μέσω σχετικών αναρτήσεων τους σόσιαλ μίντια πολίτες στην Εύβοια κάνουν λόγο για "κίνδυνο- θάνατο" καθώς κάποιοι χρησιμοποιούν πατίνια και τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν παιδιά η άλλοι πεζοί που τυχόν θα βρεθούν στο δρόμο τους.

“Καμπανάκι’ αναφορικά με το ζήτημα των διαδρομών με πατίνια στους δρόμους της Εύβοιας, “κρούουν” οι πολίτες.

Συγκεκριμένα, μέσω σχετικών αναρτήσεων τους σόσιαλ μίντια κάνουν λόγο για “κίνδυνο- θάνατο” όπου βρεθούν άτομα που κινούνται με πατίνια καθώς κάποιοι τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν παιδιά η άλλοι πεζοί που τυχόν θα βρεθούν στο δρόμο τους.

Μάλιστα ζητούν από το Δήμο ή την Αστυνομία να επιληφθεί του ζητήματος.

“Τραγική η κατάσταση στον πεζόδρομο της οδού Αβαντων, αλλά και σε κάθε συνοικία της πόλης μας!!! Πριν από λίγο στην Εξω Παναγίτσα, μια ομάδα 4 εφήβων με πατίνια τα οποία είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, χτύπησαν τη κόρη μου ευτυχώς ξυστά στο χέρι της (πρόλαβα και την τράβηξα)… και όταν τους ζήτησα να προσέχουν, με εξύβρισαν..” περιγράφει μια πολίτης σε ανάρτησή της στο Facebook καλώντας τους γονείς που έχουν αγοράσει στα παιδιά τους πατίνια να προσέχουν για την συμπεριφορά τους στο δρόμο.

“Εκτός του ότι συμπεριφέρονται ανάρμοστα, κινδυνεύουν να χτυπηθούν από κάποιο διερχόμενο όχημα μη γνωρίζοντας ούτε τα στοιχειώδη του ΚΟΚ!!!”, τονίζει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr