Εύβοια Χαλκίδα -΄΄Χέρι βοήθειας΄΄ πολιτών και του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας για τη μητέρα που περνά δύσκολα με τα 4 παιδιά της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια Χαλκίδα -΄΄Χέρι βοήθειας΄΄ πολιτών και του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας για τη μητέρα που περνά δύσκολα με τα 4 παιδιά της

Μεγάλη η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον στην ανάρτηση του evima.gr για τη μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Χαλκίδα η οποία περνά πολύ δύσκολες στιγμές καθώς δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά της!

Αμέσως μόλις το έκανε γνωστό το evima ξεκίνησαν αστραπιαία τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα πολιτών προκειμένου να βοηθήσουν τη γυναίκα που ζει πραγματικά τραγικές στιγμές βλέποντας ανήμπορη τα παιδιά της να μην έχουν φαγητό.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει τρόφιμα, γάλατα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης μπορεί να τα αφήσει στην ταβέρνα του Νίκου Μπουραντά στην Χαλκίδα δίπλα στα παλιά ΚΤΕΛ.

Ωστόσο άμεση ήταν και η αναταπόκριση και του αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη  όπου σε επικοινωνία που είχε το evima.gr μαζί του δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στην οικογένεια και θα προσφέρει άμεσα βοήθεια ο ίδιος προσωπικά αλλά και μέσω της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας.

Ως evima.gr σας ευχαριστούμε θερμά για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση και τονίζουμε ξανά ότι μπορείτε να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης στην ταβέρνα του Νίκου Μπουραντά δίπλα στο παλιό ΚΤΕΛ στο κέντρο της Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr