Εύβοια: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 3 αγνοούμενοι με βάρκα στην Κάρυστο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 3 αγνοούμενοι με βάρκα στην Κάρυστο

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια τριών ατόμων που απέπλευσαν με φουσκωτή βάρκα από την Εύβοια καθώς εντοπίστηκαν στην Κάρυστο.

Βρέθηκαν και διασώθηκαν στην περιοχή της Καρύστου,  3 άτομα τα οποία αγνοούνταν έχοντας αποπλεύσει με φουσκωτή βάρκα από την Εύβοια.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Καρύστου, Κέας, Άνδρου και Τήνου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκαν για τρεις αγνοούμενους ημεδαπούς (δύο άνδρες 65 ετών και μία γυναίκα 59 ετών), οι οποίοι επέβαιναν σε πνευστή λέμβο, στην θαλάσσια περιοχή του Στενού Καφηρέα.

Υπό τον συντονισμό του Ε.Κ.ΣΕ.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το ιδιωτικό σκάφος ”ΓΕΡΑΙΣΤΟΣ ΙΙ” Τ.Κ. 94, το οποίο εντόπισε τους τρεις επιβαίνοντες του προαναφερόμενου σκάφους με όνομα ”ΟΣΤΡΙΑ” Τ.Π. 2440 ΣΤ’, σε βραχώδη περιοχή της ν. Μανδήλου Εύβοιας.

Οι ανωτέρω επιβαίνοντες περισυνελέγησαν από το ιδιωτικό σκάφος και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στην ξηρά, όπου δήλωσαν καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr