Εύβοια: Επισκευάζονται οι αγροτικοί δρόμοι – Βασικό κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Επισκευάζονται οι αγροτικοί δρόμοι – Βασικό κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων

Οι αγροτικοί δρόμοι αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων στα χωριά της Εύβοιας για τις αγροτικές δουλειές και την συντήρηση των καλλιεργειών
Δυσκολίες στην καθημερινότητα τους αντιμετωπίζουν κάτοικοι σε περιοχές της Εύβοιας με τους κακοφτιαγμένους αγροτικούς δρόμους που μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα επικίνδυνοι τόσο για τους ίδιους τους ανθρώπους όσο και για τα οχήματα.
Με ανάρτησή του κάτοικος της Εύβοιας αναφέρεται στο πόσο σημαντικοί είναι οι αγροτικοί δρόμοι για τα χωριά της Εύβοιας και πως για πάρα πολλά χρόνια ήταν δύσβατοι και παρατημένοι με τους ίδιους τους κατοίκους να προσπαθούν να τους ανοίξουν για να μπορούν να περνάνε, ειδικά αυτή τν εποχή που γίνεται η συγκομιδή της ελιάς αλλά και άλλων καρπών.
Δείτε την ανάρτηση:
«Οι Αγροτικοί δρόμοι είναι ένα σημαντικό κομμάτι για το χωριό μάς η εγκαταλείψει για πολλά χρόνια τους είχε κάνει δύσβατους. Εδω και 3 χρόνια ανοίγουμε και συντηρούμε όλους τους δρόμους και μαζί με τους δασικούς που σαν να ξανά φτιάχτηκαν από την αρχή έχουμε καταφέρει να γίνουν όλοι προσβάσιμοι ώστε να μπορεί να γίνει η συγκομιδή τις ελιάς κατά κύριο λόγο και των άλλων προϊόντων που καλλιεργούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μάς για όλη αυτή την βοήθεια για να φτάσουμε σε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα!Συνεχίζουμε να δουλεύουμε!!!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr