Εύβοια: H «εμπορική» εικόνα στο Αλιβέρι – Ξενοίκιαστα πάνω από 40 μαγαζιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: H «εμπορική» εικόνα στο Αλιβέρι – Ξενοίκιαστα πάνω από 40 μαγαζιά

Απελπισία στην αγορά του Αλιβερίου με πάρα πολλά μαγαζιά στο κέντρο της πόλης να παραμένουν ξενοίκιαστα

Ερημώνει το κέντρο του Αλιβερίου, στην Εύβοια, καθώς πάνω από 40 είναι πλέον τα μαγαζιά που παραμένουν ξενοίκιαστα στην περιοχή.

Σε μια περιοχή που πριν λίγα χρόνια δεν έβρισκες μαγαζί να νοικιάσεις, μία περιοχή που έσφυζε από ζωή και είχε πάντα κίνηση πλέον επικρατεί ερημιά, απελπισία και μεγάλη ανησυχία για το μέλλον.
Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κατοίκους της περιοχής ανέδειξαν το θέμα, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για την περιοχή που μέχρι πριν από λίγα χρόνια υπήρχε πολλή ζωή.

Ειδικά μετά την κρίση που βιώνουμε αλλά και τον κορονοϊό που μπήκε στη ζωή μας το 2020 οι επιχειρήσεις άρχισαν σιγά σιγά να μην αντέχουν και τώρα πια και με τον πόλεμο και το κύμα ακρίβειας που μαστίζει την αγορά οι επαγγελματίες δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ήδη πολύ δύσκολα για τον εμπορικό κόσμο της Εύβοιας με τα συνεχόμενα μέτρα και τα lockdowns, ισοπεδώνοντας την αγορά, καθώς τα περισσότερα καταστήματα είδαν μεγάλη μείωση στον τζίρο τους μετά και τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού αλλά και όλες τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr