Εύβοια – Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μισό μέτρο το χιόνι στο Γέροντα Ερέτριας – Επί ποδός δήμαρχος και αντιδήμαρχος [εικόνες&βίντεο]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μισό μέτρο το χιόνι στο Γέροντα Ερέτριας – Επί ποδός δήμαρχος και αντιδήμαρχος [εικόνες&βίντεο]

Η κίνηση γίνεται με δυσκολία λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που δεν βοηθά τα μηχανήματα του Δήμου να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό.

Στη δίνη της κακοκαιρίας ΄΄Μήδεια΄΄ και ο Δήμος Ερέτριας καθώς πυκνό χιόνι πέφτει αυτή την ώρα σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου. Από νωρίς το πρωί επί ποδός βρίσκεται ο δήμαρχος Ιωάννης Δημητρόπουλος με τον αντιδήμαρχο Κηρύκο Μπασινά καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται στον δρόμο προς την περιοχή Γέροντα όπου το χιόνι έχει φτάσει το μισό μέτρο και η κίνηση γίνεται με δυσκολία λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που δεν βοηθά τα μηχανήματα του Δήμου να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό.

Εικόνες

Βίντεο

Ωστόσο ολόκληρος ο Δήμος είναι σε επιφυλακή καθώς τα φαινόμενα θα ενταθούν τα επόμενα 24ωρα με την Πολιτική Προστασία του Δήμου να εφιστά την προσοχή στους δημότες.

Οι δημότες μας μπορούν να προμηθεύονται αλάτι από τις εγκαταστάσεις του Δήμου, όπου έχει αποθηκευτεί, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (7:00 έως 13:00) στο τηλ.: 22290 62832, διαφορετικά στα τηλ.:

6975422734, κ. Μπασινάς, για τη Δημοτική Κοινότητα Ερέτριας και

6975422672, κ. Σμπιλίρης, για τη Δημοτική Κοινότητα Αμαρύνθου.

Συστήνουμε την αποφυγή περιττών και άσκοπων μετακινήσεων και περιοριζόμαστε στις απολύτως αναγκαίες.

Εφιστούμε την προσοχή σε όσους έχουν άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).Δεν πρέπει να παραμένουν μόνα και αβοήθητα. Οι κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα.

Όσοι δραστηριοποιούνται ή εργάζονται στην ύπαιθρο (κτηνοτρόφοι, αγρότες, μελισσοκόμοι κλπ) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας. Οι κτηνοτρόφοι/πτηνοτρόφοι, χρειάζεται να καθαρίζουν τις στέγες των σταβλικών τους εγκαταστάσεων σε περίπτωση που συσσωρεύεται μεγάλος όγκος χιονιού σ’ αυτές, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν καταρρεύσεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr