Εύβοια: Κουμιώτης μέλος της σπείρας που έκλεβε ηλικιωμένους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Κουμιώτης μέλος της σπείρας που έκλεβε ηλικιωμένους

Από την Κύμη το ένα μέλος της συμμορίας που συνελήφθη από τις Αρχές στην Αθήνα

Από την Κύμη της Εύβοιας είναι ένα από τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθη στην Αθήνα για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δέκα Ελλήνων, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί 22 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ σε έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 27.150 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 3.140 δολαρίων Η.Π.Α., πλήθος κοσμημάτων, ρολόγια κι άλλα τιμαλφή.

Ένα από τα μέλη της συμμορίας είναι από την Κύμη της Εύβοιας.

Πρόκειται για τον 

  • Καραχάλιο Κυριάκο του Γεωργίου και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 20-9-1995 στην Κύμη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και τον εντοπισμό των διαφευγόντων τη σύλληψη.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476183 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr