Εύβοια: Λύθηκε το ζήτημα της μεταφοράς μαθητών στη Βλαχιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Λύθηκε το ζήτημα της μεταφοράς μαθητών στη Βλαχιά

Βρέθηκε η λύση για το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών από τη Βλαχιά Ευβοίας
Βρέθηκε η λύση για το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών της Βλαχιάς Εύβοιας, με την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνου Γαλάνη.
Σύμφωνα και με την σχετική ανάρτησή του, η Περιφέρεια σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ αναλαμβάνει την μεταφορά των λιγοστών μαθητών της Βλαχιάς.
«Από την πρώτη ημέρα των καθηκόντων μας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας άρχισε ο μεγάλος αγώνας της βελτίωσης των δρομολογίων της μεταφοράς των μαθητών με τις πολλαπλές δυσκολίες του Νόμου , με την έδρα των μέσων μεταφοράς και την έλλειψη των δημοσίων μέσων -ταξι -στους απομακρυσμένους και ορεινούς οικισμούς.
Πάρα τις όποιες δυσκολίες, στην Βλαχιά, στο μπαλκόνι του Αιγαίου, η Περιφέρεια Στερεάς επίλυσε το πρόβλημα της μεταφοράς των λιγοστών μαθητών σε συνεργασία με την διοίκηση του ΚΤΕΛ.
Οι δυσκολίες είχαν οδηγήσει εδώ και 15 χρόνια στην διακοπή της συγκοινωνίας. Πλέον αν δεν προκύψουν νέα προβλήματα, η εξυπηρέτηση των μαθητών στην σχολική περίοδο και των κατοίκων είναι γεγονός.
Ευχαριστώ τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για την συνεργασία και την υλοποίηση των ιδεών, καθώς και τους κατοίκους της Βλαχιάς για την επικοινωνία την υπομονή και την συνεργασία τους στο μεσοδιάστημα των διαγωνισμών των δρομολογήσεων».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr