Εύβοια: Με πρωτοβουλία Δάσκου δύο αποθήκες μετατράπηκαν σε αίθουσες Συνεδριάσεων και Πληροφορικής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Με πρωτοβουλία Δάσκου δύο αποθήκες μετατράπηκαν σε αίθουσες Συνεδριάσεων και Πληροφορικής

Τις δύο αίθουσες κοσμούν 30 έργα ζωγραφικής παιδιών από το Εργαστήρι Τέχνης. 

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 19 Μαΐου η διαμόρφωση δύο αιθουσών των γραφείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, σε Αίθουσα Συνεδριάσεων και σε Αίθουσα του Τμήματος Πληροφορικής της Διεύθυνσης.

Οι χώροι αυτοί, που έμεναν αναξιοποίητοι και χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικοί χώροι, αξιοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρηγόρη Δάσκου.

Η πρώτη αίθουσα (συνεδριάσεων) θα δοθεί προς χρήση για τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας και η δεύτερη για την λειτουργία του Τμήματος Πληροφορικής, το οποίο εξοπλίστηκε μετά από 18 χρόνια, με νέο server και νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης.

Εκτός των άλλων, οι αίθουσες διαθέτουν και διακοσμητική πινελιά, αφού ο κ. Δάσκος ζήτησε από την Πρόεδρο του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας Χαρίκλεια Μυταρά και την Αντιπρόεδρο Βασιλική Λοβέρδου να διακοσμηθούν με πίνακες μαθητών του Εργαστηρίου.

Η πρόταση έγινε δεκτή και ήδη τις δύο αίθουσες κοσμούν 30 έργα ζωγραφικής παιδιών από το Εργαστήρι Τέχνης. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας κα. Χαρίκλεια Μυταρά και την Αντιπρόεδρο κα. Βασιλική Λοβέρδου από τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, Γρηγόρη Δάσκο, για την άμεση και με προσωπική τους φροντίδα επένδυση των χώρων αυτών με 30 έργα ζωγραφικής παιδιών από το Εργαστήρι Τέχνης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr