Εύβοια: Σάλος στο Αλιβέρι – Γνωστή επιχείρηση εστίασης βάζει λουκέτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σάλος στο Αλιβέρι – Γνωστή επιχείρηση εστίασης βάζει λουκέτο

Ποιοι λόγοι οδήγησαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο Αλιβέρι της Εύβοιας να πάρει αυτή την απόφαση

Τις τελευταίες μέρες η τοπική κοινωνία στο Αλιβέρι της Ευβοιας βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα γεγονός όνειδος, το οποίο αφορά την επιχείρηση ενός νέου ανθρώπου, ενός ανθρώπου του Αλιβερίου 

Πρόκειται για την επιχείρηση εστίασης του κυρίου Δημήτριου Κούρτη. Μιας επιχείρησης με παράδοση, η οποία λειτουργεί στο ίδιο σημείο με τον ίδιο τρόπο από το 1976 και αποτελεί και την μόνη πηγή εσόδων, κατ’ επέκταση και το μοναδικό μέσο βιοπορισμού του ιδιοκτήτη της.

Η απόφαση οριστικής απαγόρευσης χρήσης τραπεζοκαθισμάτων, οδηγεί αναπόφευκτα στο κλείσιμο της επιχείρησης και καταδικάζει αυτό τον άνθρωπο στην απώλεια του μοναδικού μέσου βιοπορισμού του. Σε μια περίοδο που η τοπική οικονομία της περιοχής μας, η οποία έχει πληγεί αλλεπάλληλα και ανεπανόρθωτα από τις συνεχής κρίσεις των τελευταίων ετών (οικονομική, υγειονομική, ενεργειακή) έχει ανάγκη την έμπρακτη στήριξη και την κατανόηση όλων μας, όχι την εξάντληση της αυστηρότητας της κρατικής μηχανής, δίνοντας έτσι τη χαριστική βολή στις μικρές τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν την καρδιά της τοπικής οικονομίας και οδηγούν τους τοπικούς επιχειρηματίες στην εξόντωση και το λουκέτο των επιχειρήσεων τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου σύσσωμος καταδικάζει τις ενέργειες που οδηγούν στο κλείσιμο της επιχείρησης και ζητά τόσο από τον Δήμο όσο και από οποιονδήποτε άλλο φορέα ή ιδιώτη που εμπλέκεται, την εύρεση μιας λύσης που θα επιτρέψει στον κύριο Κούρτη τη διατήρηση της επιχείρησης του, η οποία τονίζουμε για ακόμη μια φορά πως αποτελεί τον μοναδικό τρόπο βιοπορισμού του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr