Εύβοια: Σε πλήρη ανάπτυξη αντιπλημμυρικά έργα στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σε πλήρη ανάπτυξη αντιπλημμυρικά έργα στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Αντιπλημμυρικά έργα πραγματοποιόυνται στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων της Εύβοιας
Τα αντιπλημμυρικά έργα και οι παρεμβάσεις αποκατάστασης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια, τα οποία διεκδίκησε και εξασφάλισε η Περιφερειακή Αρχή μετά τη μεγάλη πλημμύρα του 2020, βρίσκονται μέσα από μεγάλη προσπάθεια και όχι λίγα εμπόδια σε πλήρη ανάπτυξη.
Ο Γιώργος Κελαιδίτης γράφει σχετικά:
«Βρεθήκαμε σήμερα στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, στην ιστορική πόλη των Ψαχνών αλλά και στα καταπράσινα και πάντα φιλόξενα χωριά των Πολιτικών, της Τριάδας, της Μακρυκάπας, της Άτταλης και του Πισσώνα.
Ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση της γέφυρας Πολιτικών στην οδό Βέμπο και έτσι μέχρι το τέλος του Οκτώβρη παραδίδεται και πάλι στην κυκλοφορία με υπερδιπλάσια διατομή και σαφώς καλύτερη παροχέτευση υδάτων.
Εκτελέσαμε τρεις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αποκατάστασης οδοποιίας στα τμήματα Ψαχνά-Τριάδα, Τριάδα-Άτταλη και Άτταλη-Μακρυκάπα, ασφαλτοστρώνοντας περισσότερα από 2,2 χλμ. σε μήκος κομμάτια των επαρχιακών μας οδών.
Μπαίνουμε τέλος από σήμερα στην τελική ευθεία για την οριστική αποκατάσταση του υπολειπόμενου προβληματικού τμήματος της επαρχιακής οδού Βασιλικό-Πισσώνα, με την εκκίνηση των αναγκαίων εργασιών ασφαλτόστρωσης σε μήκος 2,4 χλμ.
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών, επιτρέποντας μας επιτέλους να παραδώσουμε και πάλι σε χιλιάδες συμπολίτες μας τη σημαντική αυτή οδική αρτηρία ασφαλή και πλήρως λειτουργική».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr