Εύβοια: Σήμερα θα «λάμψει» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Ιστιαίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Σήμερα θα «λάμψει» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Ιστιαίας

Μεγάλη εκδήλωση στην Ιστιαία για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Μεγάλη γιορτή για την Ιστιαία σήμερα το απόγευμα, καθώς θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της περιοχής.
Τα παιδιά της Ιστιαίας στολίζουν το δικό τους δέντρο με τα σχολεία τους, ενώ σύλλογοι των γύρω χωριών προσφέρουν κεράσματα και τα μουσικοχορευτικά σύνολα συνοδεύουν την εκδήλωση με κάλαντα μαζί με παιδιά από το αδελφοποιημένο με το δήμο μας Voluntari της Ρουμανίας.
Παράλληλα από τον Εμπορικό Σύλλογο διοργανώνεται Λευκή Νύχτα, με μία μεγάλη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Alcatrash.
«Το δέντρο των Χριστουγέννων φωτίζεται αύριο (19-12-‘22) το απόγευμακαι από τη μεγάλη γιορτή δεν λείπει κανείς.
Οι μαθητές κάθε σχολείου στολίζουν το δικό τους δέντρο στο κέντρο της πόλης, οι σύλλογοι από τα χωριά μας προσφέρουν κεράσματα, τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα τραγουδούν τα κάλαντα μαζί με παιδια από το αδελφοποιημένο με το δήμο μας Voluntari της Ρουμανίαςκαι ο εμπορικός σύλλογος Ιστιαίας διοργανώνει ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ.
Συμμετέχουμε όλοι με κέφι και διασκεδάζουμε μέχρι αργά με τη συναυλία των Alcatrash», αναφέρει ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς για την εκδήλωση

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr