Εύβοια: Στα «κάγκελα» οι 77 εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι – «Είμαστε θολωμένοι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Στα «κάγκελα» οι 77 εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι – «Είμαστε θολωμένοι»

« Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις ζωές μας και να κάνει πολιτική εις βάρος μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους

Σε συνέχεια της από 4 Οκτωβρίου 2022 Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι στο Νομό Ευβοίας, το Σωματείο μας  καταγγέλλει την αδιαφορία του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς έχουν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ οι Πίνακες Διοριστέων  της 4Κ/2020  Προκήρυξης για όλες τις κατηγορίες και ειδικότητες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ  από τον περασμένο Ιούλιο και ακόμα δεν έχει γίνει καμία διαδικασία για την ολοκλήρωση της προκήρυξης .

Παρότι έχουν περάσει 3 μήνες για τους ΤΕ και 2 μήνες για του ΔΕ και ΥΕ   δεν έχει γίνει  κάνει καμία ενέργεια από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κατανομή των θέσεων και την αποστολή των διορισθέντων στους Δήμους της χώρας , χωρίς να υπάρχει  κάποιος αρμόδιος να δώσει  μια απάντηση στην αγωνία  των εργαζόμενων. Το σωματείο μας καλεί άμεσα τα Δημοτικά Συμβούλια της Εύβοιας να προβούν στην έκδοση αποφάσεων Δ.Σ και αποστολή τους στις αρμόδιες αρχές για την ολοκλήρωση των διαδικασιών διορισμού μας .

  Αυτή τη στιγμή 77  εργαζόμενοι στους Δήμους της Εύβοιας έχοντας αγανακτήσει από την έκβαση των πραγμάτων, έχοντας απογοητευτεί από τα συνεχόμενα εμπόδια και κωλύματα που βρίσκουμε διαρκώς στο δρόμο για την διασφάλιση της εργασίας μας είμαστε πολύ θυμωμένοι.

   Απαιτούμε από εσάς να πάρετε δημόσια θέση και πρωτοβουλίες, να πράξετε τα δέοντα προς όλες τις κατευθύνσεις το συντομότερο δυνατό, και να φροντίσετε για τη διασφάλιση όλων των εργαζομένων και την ολοκλήρωση των διαδικασιών διορισμού μας .

Φτάνει πια !!! Δεν αρκούν τα θετικά ψηφίσματα και τα λόγια .

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις ζωές μας και  να κάνει πολιτική εις βάρος                    μας !!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr