Εύβοια: Συναγερμός στο λιμεναρχείο από μηχανική βλάβη σε Φ/Γ πλοίο στο Αλιβέρι με 9μελες πλήρωμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Συναγερμός στο λιμεναρχείο από μηχανική βλάβη σε Φ/Γ πλοίο στο Αλιβέρι με 9μελες πλήρωμα

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ξεκίνησε η ρυμούλκηση του ανωτέρω Φ/Γ πλοίου από το Ρ/Κ ''ΑΠΟΛΛΩΝ'' Ν.Π. 11999 με προορισμό τον όρμο Καρύστου

Ενημερώθηκαν, το πρωί της Πέμπτης 11-08 οι Λιμενικές Αρχές Ραφήνας, Λαυρίου, Άνδρου και Καρύστου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι το Φ/Γ πλοίο ”RHINO” Ν.Π.11971 , το οποίο είχε αποπλεύσει κενό φορτίου από τον λιμένα Βόλου προς τον λιμένα Αλιβερίου με εννέα μέλη πληρώματος όλοι ημεδαποί, παρουσίασε μηχανική βλάβη χωρίς να αιτεί συνδρομή, στη θαλάσσια περιοχή 09 ν.μ. νότια του κόλπου Καρύστου.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ξεκίνησε η ρυμούλκηση του ανωτέρω Φ/Γ πλοίου από το Ρ/Κ ”ΑΠΟΛΛΩΝ” Ν.Π. 11999 με προορισμό τον όρμο Καρύστου, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του”RHINO” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr